La santcugatenca Aura Tomàs respón l’eurodiputat Nart sobre la seva visió de la discapacitat

Va dir que les dones amb discapacitat havien d'evitar quedar embarassades

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
aura tomas paràlisi cerebral
Aura Tomás // Foto: SantCugat.cat

La santcugatenca Aura Tomàs, de 18 anys i amb paràlisi cerebral, ha contestat a les paraules de l’Eurodiputat de Ciutadans, Javier Nart sobre les persones amb diversitat funcional.  En una entrevista, Nart parla d’esterilitzar a les dones “que tenen una tara particular per la raó que sigui”, per evitar així que es quedin embarassades.

D’altra banda, tot i que admet que la seva parella treballa en una escola amb infants amb diversitat funcional, Nart afirma que “el tema de la subnormalitat, dir-li d’una manera o d’una altra no em canvia”.

Tot i que les declaracions són de fa més d’un any, el vídeo ha tornat a sortir a la llum a través de les xarxes socials.

Davant d’aquestes paraules, Aura Tomàs, ha penjat un vídeo a través de les seves xarxes socials per demanar a Nart que “deixi de fer política”. En aquest vídeo Tomàs recorda que ella “no és subnormal” i que fa molts projectes a l’IES Angeleta Ferrer, on estudia per tal de sensibilitzar als alumnes del centre sobre la diversitat funcional.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari