La santcugatenca Aura Tomàs respón l’eurodiputat Nart sobre la seva visió de la discapacitat

Va dir que les dones amb discapacitat havien d'evitar quedar embarassades

aura tomas paràlisi cerebral
Aura Tomás // Foto: SantCugat.cat

La santcugatenca Aura Tomàs, de 18 anys i amb paràlisi cerebral, ha contestat a les paraules de l’Eurodiputat de Ciutadans, Javier Nart sobre les persones amb diversitat funcional.  En una entrevista, Nart parla d’esterilitzar a les dones “que tenen una tara particular per la raó que sigui”, per evitar així que es quedin embarassades.

D’altra banda, tot i que admet que la seva parella treballa en una escola amb infants amb diversitat funcional, Nart afirma que “el tema de la subnormalitat, dir-li d’una manera o d’una altra no em canvia”.

Tot i que les declaracions són de fa més d’un any, el vídeo ha tornat a sortir a la llum a través de les xarxes socials.

Davant d’aquestes paraules, Aura Tomàs, ha penjat un vídeo a través de les seves xarxes socials per demanar a Nart que “deixi de fer política”. En aquest vídeo Tomàs recorda que ella “no és subnormal” i que fa molts projectes a l’IES Angeleta Ferrer, on estudia per tal de sensibilitzar als alumnes del centre sobre la diversitat funcional.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*