La parella formada per Joan Camp i Miguel Martí guanya el campionat de Catalunya de pàdel

Es va disputar dissabte al Club de Tennis Manresa

joan camp miguel martí campioant catalunya pàdel
Al campionat van jugar cinc parelles, una d’elles femenina // Foto. FCEDF

La parella formada per Joan Camp i Miguel Martí va ser la guanyadora del Campionat de Catalunya de pàdel que es va disputar aquest dissabte 14 de juliol a les instal·lacions del Club de Tennis Manresa.

El Campionat es va disputar en dues pistes del Club Tennis Manresa i on les parelles formades per Joan Camp i Miguel Martí i, Xavier Esteva i Frederic Crespo van guanyar tots els partits disputats de la primera fase, tots contra tots, jugant d’aquesta manera la final del Campionat. En la gran final, Joan Camp i Miguel Martí van guanyar, oferint un gran nivell de joc i amb punts espectaculars, a Xavier Esteva i Frederic Crespo. El partit per la tercera i quarta posició el van disputar Fabian Mateo i Josep Tatché contra la Mónica Ridao i Susana Rodríguez, un altre gran partit, molt igualat entre les dues parelles on finalment, Fabian Mateo i Josep Tatché van guanyar al tie-break final.

banner-electium_300x250_v2

Aquest Campionat es va ajornar durant els Jocs Catalans del passat mes de juny a Manresa degut a les inclemències meteorològiques. Tot i el canvi de dates del Campionat de Catalunya, a mitjans de juliol, aquesta ha estat una gran edició amb cinc parelles competint pel campionat i, destacant la participación, per primera vegada, d’una parella femenina.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*