La Muntanyeta denuncia una doble discriminació en la sentència als acusats de violar a una noia amb discapacitat

Pel fet de ser dona i per tenir discapacitat

 dona discapacitat discriminació sentència lleida

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) La Muntanyeta ha manifestat avui la seva repulsa a la sentència de l’Audiència de Lleida que condemna a la pena mínima (dos anys de presó), als acusats d’una violació en grup a una noia amb discapacitat intel·lectual. L’argument utilitzat és que la jove no es va resistir amb prou contundència.

És per això que des de La Muntanyeta han volgut condemnar la doble discriminació, per ser dona i tenir una discapacitat. No entenen la manca de sensibilitat i humanitat de l’estament judicial davant d’una situació de violència sexual vers una dona amb discapacitat. Tampoc entenen ni normalitzen el resultat del procés judicial, i han volgut manifestar la seva repulsa i estupor cap a aquesta sentència.

Els fets van passar a Lleida el 22 de maig del 2017, quan la víctima va accedir a anar al pis d’un dels nois i va ser víctima d’una agressió sexual per part de tres joves. Un dels acusats ha estat condemnat a la pena mínima de dos anys de presó. El segon acusat ha quedat absolt al·legant que només va fer fotografies de l’agressió i el tercer implicat és un menor que ja va ser condemnat a 20 mesos de llibertat vigilada.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*