La Muntanyeta busca voluntaris per millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral

Amb el suport de la Federació Catalana de Voluntariat Social

LaNitMesIn_banner_728x90
cartell campanya voluntaris La Muntanyeta
Cartell de la campanya de voluntariat de La Muntanyeta // Foto: APPC Tarragona

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC), la Muntanyeta, amb el suport de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), ha iniciat una crida a voluntaris per sumar al seu projecte a totes aquelles persones que vulguin dedicar una part del seu temps lliure a una causa social.

Concretament busca voluntaris per donar suport a les activitats i tasques que desenvolupa l’entitat per millorar la vida de les persones amb discapacitat.

Les persones que estiguin interessades en fer voluntariat a La Muntanyeta es poden dirigir al Punt del Voluntariat de Tarragona, ubicat a la Plaça Imperial Tarraco, a la planta baixa de l’antiga Facultat. Allí els informaran dels requisits i la documentació necessària. L’horari d’atenció és dilluns de 10 a 12h i dimecres de 17 a 19h. També poden enviar un correu a puntvoluntariat@tarragona.cat

L’objectiu és que l’experiència de voluntariat s’adapti a les inquietuds de cadascú. És per això que, a la borsa de voluntariat www.voluntariatenunclic.cat es poden consultar les places de voluntariat disponibles.

banner-electium_300x250_v2

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*