La Fundació MAP rep una donació dels drets d’autor del darrer disc del grup musical Txarango

El grup d’arrels ripolleses dona la meitat dels beneficis del primer any de gira

fundació map donació drets autor txarango
Txarango ja va col·laborar amb l’entitat al Festival Clownia 2017 // Foto: Fundació MAP

La Fundació MAP ha estat un dels 14 col·lectius socials que s’han beneficiat de la meitat dels drets d’autor que ha general durant el primer any de gira l’últim disc de Txarango ‘El cor de la terra’.

En total, cadascuna de les entitats beneficiàries d’aquesta donació rebran 917 euros dels gairebé 13.000 euros que ha generat aquesta donació del grup d’arrels ripolleses a iniciatives de caire social.

banner-electium_300x250_v2

L’objectiu del grup era col·lectivitzar les cançons perquè el seu ressò tingués un retorn social directe a organitzacions que treballen per la transformació i la millora social. La Fundació MAP va ser una d’aquestes 14 entitats escollides i se li va vincular el tema Mil ocells. Els diners rebuts es destinaran al projecte Al teu costat! de suport a les famílies i a les persones amb discapacitat ateses a la Fundació MAP. Una iniciativa que proporciona espais i personal de suport per l‘acompanyament en activitats de lleure inclusives i que organitza estades puntuals de respir o de cap de setmana per apoderar els joves i potenciar la seva autonomia.

El grup Txarango i la Fundació MAP ja han col·laborat en altres ocasions, com en l’elaboració del calendari solidari del 2015 i al Festival Clownia 2017. Enguany continuaran col·laborant en el marc del Clownia i del 50è aniversari de la Fundació MAP, que se celebrarà al llarg d’aquest 2018.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*