La Fundació MAP publica la Memòria 2017 per presentar els indicadors de creixement de l’entitat

També mostra els resultats del primer Pla estratègic de l’entitat 2012-2016

memòria 2017 fundació map indicadors creixement
Portada de la Memòria 2017 // Foto: Fundació MAP

La Fundació MAP va augmentar l’any 2017 el nombre de persones ateses , 621, i de la plantilla, que es tancava amb 288 treballadors/es. D’aquests, 139 són persones amb certificat de discapacitat que treballen al Centre Especial de Treball de l’entitat. Pel que fa a l’àmbit econòmic destaca l’augment dels ingressos per vendes de productes i serveis a privats, que ja representen un 55% dels ingressos totals, i les inversions per un volum de 506.000 euros, bàsicament en adequació d’instal·lacions i serveis i compra de maquinària.

Aquests són alguns els principals aspectes recollits a la Memòria del 2017 que acaba de publicar la Fundació MAP amb els principals indicadors d’activitat i de responsabilitat social, així com el resultat del primer Pla estratègic de l’entitat 2012-2016.

Aquest any s’ha fet un canvi de format amb l’objectiu de fer-la més breu, entenedora i amb la màxima transparència possible. A més a més, els exemplars físics tindran un format desplegable per facilitar-ne la lectura i l’emmagatzematge.

El 2017 ha estat marcat bàsicament pel tancament del primer Pla estratègic de l’entitat, que en els darrers cinc anys ha treballat al voltant de 162 objectius, i la preparació del següent. El document es pot consultar en línia des de l’apartat de transparència de la pàgina web de la Fundació MAP: Memòria indicadors 2017.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*