La Fundació MAP organitza les jornades “50 anys amb l’esport” a Sant Joan de les Abadesses

Dins la commemoració dels 50 anys de servei a les persones amb discapacitat al Ripollès

LaNitMesIn_banner_728x90
50 anys jornades esport fundacio map
Cartell de les jornades // Foto: Fundació MAP

L’esport serà el protagonista del proper acte que està preparant la Fundació MAP per commemorar els 50 anys de servei a les persones amb discapacitat al Ripollès. Es tracta de les jornades 50 anys amb l’esport, que tindran lloc el cap de setmana del 16 i el 17 de juny.

El dissabte 16 de juny hi haurà diverses propostes a la zona esportiva municipal. Al matí, de 10h a 14h, es farà un campionat de bàsquet 3×3 amb la col·laboració del Club Bàsquet Campdevànol, la Unió Esportiva Ripoll i la Fundació Esportiva Camprodon. A les 12h es farà una exhibició d’spinning i, per tancar el matí, hi haurà una exhibició i un tast de tennis taula, amb la col·laboració dels clubs de Ripoll i de Camprodon.

A la tarda, a les 17h, es farà una marxa popular amb un doble recorregut: un de més curt i accessible de 3 km i un de més llarg de 5 km. A les 18.30h, hi haurà una exhibició de zumba, que tancarà la jornada.

Pel que fa diumenge 17 de juny, serà el torn del futbol sala, amb l’última jornada de la lliga provincial de les comarques gironines, de 8 a 13.30h, al pavelló municipal. A continuació, es farà el lliurament de premis de la competició i hi haurà un dinar i un fi de festa a Sant Antoni. S’espera aplegar unes 150 persones, entre jugadors, tècnics i col·laboradors.

banner-electium_300x250_v2

Totes les activitats de les jornades són gratuïtes, d’accés lliure i per a totes les edats. Les úniques que requereixen inscripció prèvia per saber-ne el número de participants són el campionat de bàsquet 3×3 (poden ser equips de 3 a 5 jugadors) i la marxa popular. Per a informació i inscripcions, cal trucar al 972 70 31 04 o escriure un correu electrònic a eva.cordoba@fundaciomap.com.

Les jornades “50 anys amb l’esport” s’han organitzat amb la col·laboració de diferents entitats de la comarca, como el Consell Esportiu del Ripollès i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*