La Fundació Ampans obrirà dues llar-residència per a persones amb discapacitat a Colòmbia

En col·laboració amb l’ONG colombiana Crear Unidos

ampans llar-residència Colòmbia
L’obertura ha estat gràcies a la col·laboració amb l’ONG Crear Unidos // Foto: AMPANS

La Fundació Ampans, que centra la seva activitat en ajudar a les persones amb discapacitat, està a punt d’estendre la seva activitat fora de les nostres fronteres. L’entitat ha col·laborat a Colòmbia amb l’ONG Crear Unidos per obrir dues llars-residència per a persones discapacitades al país sud-americà, una de les quals entrarà en funcionament aquesta setmana albergant a 8 persones amb discapacitat cognitiva.

En una segona fase, es preveu que durant aquest 2018 es posi en marxa la segona llar-residència, amb capacitat per allotjar fins a 16 persones més. Les instal·lacions, que s’ubicaran en un espai de 2.000 m2, se situaran al municipi d’Envigado, prop de la ciutat de Medellín.

banner-electium_300x250_v2

L’entitat ha comptat per aquesta iniciativa amb el suport d’ACCIÓ a través de l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions de la Generalitat a Bogotà en el marc del servei aracoop internacional, un servei d’assessorament a empreses d’economia social per impulsar-ne la seva internacionalització gestionat conjuntament entre ACCIÓ        –l’agència per a la competitivitat de l’empresa- i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

La responsable de projectes europeus i internacionals d’Ampans, Janeta Camps, ha dit que “Colòmbia està en un moment de creixement i paral·lelament ha d’impulsar polítiques socials i universals que actualment no atenen una gran part de la població. Amb la nostra experiència i coneixement poden materialitzar-se en el creixement de serveis per a persones amb discapacitat i joves en risc d’exclusió social” i afegeix que “aquesta experiència ens dóna una oportunitat de treballar en un ambient totalment diferent, amb altres dinàmiques, que ens fa créixer i ens ajuda a millorar com a organització”.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*