La formatgeria MUUU BEEE de la Fundació MAP presenta a Ripoll el seu nou formatge ‘El Pilós’

L’acte va comptar amb la presència de la consellera Teresa Jordà

presentació formatgeria muuu beee fundació map el pilós
L’església de Sant Pere de Ripoll va aplegar una cinquantena de persones // Foto: Fundació MAP

Ahir al vespre l’església de Sant Pere de Ripoll va ser testimoni de la presentació del nou formatge ‘El Pilós’ de la formatgeria MUUU BEEE de la Fundació MAP. L’acte va comptar amb la presència de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, que va estar acompanyada d’una cinquantena de clients (restaurants i comerços) distribuidors i altres productors.

La consellera Jordà va felicitar la tasca de la Fundació MAP, no només per donar oportunitats a les persones amb dificultats, sinó per apostar pel sector agroalimentari i per fer un producte de qualitat des del Ripollès tancant el cercle entre productors, elaboradors i sector serveis. “El formatge és territori. El territori és paisatge i el paisatge és societat”, va afegir. L’acompanyaven la directora dels Serveis Territorials d’Agricultura a Girona, Elisabet Sánchez i Sala, i la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes i Cullell, així com l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell i diversos regidors del municipi.

La formatgeria MUUU BEEE va néixer fa dos anys en el marc del Centre Especial de Treball de la Fundació MAP per generar ocupació per a persones amb especials dificultats. Avui en dia compta amb set treballadors, quatre dels quals amb certificat de discapacitat i en situació de vulnerabilitat.

Es tracta d’un projecte que busca la complicitat i la sinergia amb els diferents actors del territori i que produeix íntegrament amb llet procedent d’una explotació ripollesa (Mas La Folcrà).

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*