La FEPCCAT viatja a Londres per conèixer com s’atén a les persones amb paràlisi cerebral arreu d’Europa

Dins el seu programa “L’altra cara 2018”

londres persones paràlisi cerebral arreu Europa
Els desplaçats a Londres van visitar una escola d’educació especial // Foto: FEPCCAT

Un equip de la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) es va desplaçar a mitjans de maig a Londres per visitar dues escoles d’educació especial i un centre de dia per a adults. Aquest era el tercer viatge del projecte “L’altra cara 2018”

Novament, l’objectiu del viatge era conèixer com s’atén a les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars arreu d’Europa. En el cas de les entitats britàniques, va sorprendre positivament l’esforç per unir les escoles d’educació especial i les escoles ordinàries, per tal de compartir espais, passadissos i projectes que afavoreixin la plena inclusió dels infants.

Els representats de la FEPCCAT també van poder conèixer les dinàmiques  internes dels centres. A l’Escola d’Educació Especial The Vale, van gaudir d’una de les seves activitats estrella, la musicoteràpia.

Totes les bones pràctiques i models de referència recollits al llarg del projecte seran presentats durant el segon semestre de l’any en un informe de la FEPCCAT.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.