La Fedaia se suma a la vaga feminista del Dia de la Dona i crida a la mobilització per la igualtat de drets

S’adhereix a la posició de la Taula del Tercer Sector

LaNitMesIn_banner_728x90
cartell dia dona vaga feminista taula tercer sector
Cartell de la vaga feminista del Dia Mundial de la Dona // Foto: Taula del Tercer Sector

La Fedaia (Federació d’entitats d’atenció a la infància i l’adolescència), que agrupa 95 entitats de tot Catalunya, s’ha sumat avui a la celebració del Dia de la Dona, cridant a la participació en la primera vaga feminista amb motiu d’aquesta commemoració. A més de suspendre tota la seva activitat federativa, membres de la seva Junta participaran aquesta tarda a la manifestació convocada a Barcelona a les 18:30 a Passeig de Gràcia amb Diagonal.

D’aquesta manera, com a entitat vinculada, secunda la convocatòria i el posicionament de  la Taula del Tercer Sector. La Fedaida recorda que la convocatòria de vaga té l’objectiu de denunciar la desigualtat salarial; reclamar plans d’igualtat a totes les empres i entitats per evitar la bretxa salarial i totes les discriminacions; demanar treball estable contra l’ús fraudulent de la contractació a temps parcial, la temporalitat i les hores extres no retribuïdes, augmentar el poder adquisitiu de les pensions i protocols contra l’assetjament i la violència de gènere en l’àmbit del treball.

Com a entitat representativa de l’atenció a la infància i l’adolescència, fa una especial reivindicació perquè la igualtat de gènere s’estableixi des de la petita infància, recordant que nenes i nens són iguals en drets però no parteixen de les mateixes circumstàncies d’igualtat.

banner-electium_300x250_v2

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*