La FECPC posa en marxa el primer equip femení de futbol per a persones amb paràlisi cerebral

Aquest diumenge celebren el primer entrenament al CAR de Sant Cugat

alba badalonès equip femení futbol paràlisi cerebral
L’Alba, del Badalonès, és una de les tres jugadores que competeixen en equips federats // Foto: FECPC

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) impulsa el primer equip femení de futbol per a persones amb paràlisi cerebral a l’estat espanyol amb l’objectiu de promocionar l’esport femení incrementant el nombre de jugadores de futbol adaptat a Catalunya. El projecte compta amb el suport de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i la Federació Internacional de Futbol per a paralítics cerebrals (IFCPF).

Aquest diumenge 17 de desembre 9 noies majors de 12 anys participaran en la primera convocatòria, que consistirà en un entrenament el diumenge al CAR de Sant Cugat. Tot i aquest reduït grup inicial, la Federació treballa per difondre la iniciativa i poder ampliar la plantilla. La Júlia Catot i la Sònia Noell, tècniques especialitzades de la FECPC, dirigiran el primer grup de futbol per a persones amb paràlisis cerebral íntegrament format per noies.

D’aquestes 9 noies que participaran en la concentració, l’Alba (Badalonès), la Maria i la Marina (Adiam Racing Sedano) són les úniques que juguen a futbol en equips federats de la FECPC. Ho fan en equips mixtos, entrenant amb nois i jugant contra nois.

El projecte es presentarà a finals de gener al CAR de Sant Cugat, després del segon entrenament del grup.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*