La catalana Maria Pilar Díaz López, nomenada nova secretària d’Estat de Serveis Socials i Igualtat

Serà la mà dreta de la ministra de Sanitat, Carmén Montón

pilar díaz lópez
M. Pilar Díaz // Foto: ODF

La barcelonesa María Pilar Díaz López, presidenta de la Federació d’Entitats de persones amb discapacitat física i orgànica Francesc Layret COCEMFE Barcelona, i ara també directora de l’Observatori de la Discapacitat Física (ODF) ha estat nomenada avui per Real Decret como a nova secretària d’Estat de Serveis Socials.

Nascuda l’any 1966, Díaz és diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona i compta amb estudis de Postgrau en Comunicació i Lideratge Polític en la Universitat Autònoma de Barcelona.

A més de presidir COCEMFE Barcelona i ser vicepresidenta del Comitè de Representants de les Persones amb Discapacitat (COCARMI), ha presidit l’Associació Amputats Sant Jordi durant 14 anys, ha estat professora associada de la Universitat de Barcelona en la Unitat d’Investigació i Formació (UPF) de Treball Social, on és coordinadora de l’assignatura de Discapacitat i Treball Social.

Ha estat sempre una persona compromesa amb el col·lectiu de les persones amb discapacitat, escrivint diverses publicacions i articles relacionats amb l’impuls a les polítiques de discapacitat, els drets de les persones amb diversitat funcional i l’accessibilitat universal.

1 Trackback / Pingback

  1. Maria Pilar Díaz López, nova secretària d'Estat de Serveis Socials i Igualtat | Voluntaris.cat

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*