La Caixa destina 4,5 M€ a projectes de millora de la qualitat de vida de persones amb dependència

A través d’un total de 210 projectes seleccionats, dels quals 43 són de Catalunya

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
obra social la caixa ajuts millora qualitat vida dependència
A Catalunya s’han seleccionat 43 projectes d’ajuda a persones en situació de dependència // Foto: Obra Social “la Caixa”

L’Obra Social ”la Caixa” ha concedit ajudes per valor de 4.485.630 euros a 210 projectes a tot l’Estat espanyol destinats a fomentar l’autonomia i la qualitat de vida de persones en situació de dependència. Aquesta convocatòria contempla tres grans eixos d’actuació: l’atenció a les persones grans, l’atenció a persones amb discapacitats o amb malalties mentals, i la humanització de la salut.

L’aportació a la Promoció de l’autonomia i atenció a l’envelliment, a la discapacitat i a la dependència serà aquest 2017 de 4,5 milions d’euros destinats a 210 entitats socials. Aquesta és la primera convocatòria en resoldre’s del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials, que impulsa anualment l’Obra Social ”la Caixa”.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha expressat el seu agraïment a totes les entitats que han participat en aquesta convocatòria: “El suport i la contribució de les persones que treballen diàriament en les entitats socials i les ONG és el capital més important que tenim. L’entrega i l’entusiasme amb què aquestes persones treballen a diari per fer d’aquesta una societat més justa els fa absolutament imprescindibles”, ha assenyalat el President de la Fundació Bancària ”la Caixa”.

D’altra banda, i un any més, l’Obra Social “la Caixa” farà un reconeixement especial a aquells projectes més disruptius, per implementar nous models d’intervenció social o de gestió, o per aportar una visió transformadora de la societat, amb la tercera edició dels Premis ”la Caixa” a la Innovació i Transformació social. Es donaran deu premis de 15.000 de euros que suposaran un impuls extra per a cadascun dels projectes seleccionats.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari