Jornada sobre innovació tecnològica al servei de l’autonomia i el desenvolupament d’infants amb discapacitat

Organitzada per Nexe Fundació l’1 de deembre

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
jornada innovació tecnològica infants discapacitat
La jornada incidirà en el desenvolupament d’infants amb pluridiscapacitat // Foto: Nexe Fundació

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Nexe Fundació  i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona, organitzen el proper 1 de desembre una jornada per presentar el nou projecte “La mirada, innovació tecnològica per a la millora del desenvolupament cognitiu i comunicatiu dels infants amb pluridiscapacitat i l’adqui­sició de noves estratègies per a la interven­ció”.

A través d’aquest projecte, els infants amb pluridiscapacitat poden descobrir i gaudir de les seves capacitats a través del joc, com qualsevol altre infant. L’ús de la tecnologia, mitjançant el joc, és un element essencial que pot incrementar les seves capacitats i millorar la seva qualitat de vida.

A la jornada, que tindrà lloc a la Sala d’actes del Museu Picasso a les 10 hores, a més de presentar el resultats de la recerca del projecte, duta a terme amb els infants del Centre d’Atenció Especialitzada de Nexe Fundació, el programa també donarà veu als professionals i a les famílies, que explica­ran quin és l’impacte de la recerca en el context de l’Hospital Sant Joan de Déu i en el si d’una família amb un infant amb pluridiscapacitat.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari