Jornada #digues_capacitat, les TIC al servei de les persones

Es celebra a Torre Jussana de Barcelona el 18 de febrer

jornada odf vodafone
Cartell de la jornada del proper 18 de febrer // Foto: Imatge cedida per l’ODF

L’Observatori de la Discapacitat Física (ODF) i la Fundació Vodafone España han organitzat la “Jornada #digues_capacitat Les TIC al servei de les persones” que se celebra el proper 18 de febrer a les 17 hores a la Torre Jussana de Barcelona. La jornada servirà d’antesala a la setmana del Mobile World Congress que tindrà lloc a la ciutat comtal del 22 al 25 de febrer.

Durant la sessió es presentarà la recerca “Discapacitat, integració i el paper de les TIC” realitzada pel GESOP, amb el suport de la Fundació Vodafone España i Cocemfe Barcelona.

banner-electium_300x250_v2

L’acte està adreçat a persones, entitats, institucions i empreses d’arreu de Catalunya vinculades a l’àmbit de la discapacitat. La trobada ofereix la possibilitat de visibilitzar, debatre i reflexionar sobre la discapacitat, per promoure una societat més respectuosa amb les diferències i amb els drets del col·lectiu.

Aquelles persones que estiguin interessades en assistir a l’acte ja poden confirmar la seva assistència. La jornada, que tindrà una durada aproximada de tres hores, és gratuïta. Les places són limitades.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*