Jornada de debat a L’Hospitalet sobre “L’ètica del quotidià en l’atenció a la dependència”

Organitzada per Fundació Santa Eulàlia i la Fundació Privada Pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual Catalònia

LaNitMesIn_banner_728x90
cartell jornada debat quotidià dependència La farga
Cartell de la Jornada // Foto: Fundació Santa Eulàlia

El recinte firal de La Farga de L’Hospitalet acollirà el proper 3 d’octubre una jornada formativa sobre “L’ètica del quotidià en l’atenció a la dependència” organitzada per la Fundació Santa Eulàlia i la Fundació Privada Pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual Catalònia.

La jornada, en la que hi participaran diversos professionals del sector, té com a objectiu crear un interessant debat entorn de l’ètica, especialment pel que fa referència a les persones amb dependència.

La jornada també vol posar de manifest els inconvenients amb què es troba el col·lectiu d’atenció a la dependència en les accions pròpies de la vida quotidiana i en la dificultat, sovint, d’afrontar el dia a dia. D’aquesta manera, el programa consta de tres blocs què donaran lloc a una reflexió sobre què es fa i com es fa, des d’un punt de vista ètic amb responsabilitat.

A la jornada es debatran temes com la forma amb què es duu a terme l’atenció a la persona, des de la perspectiva dels principis ètics i més enllà dels dictàmens normatius. Al mateix temps, s’evidenciarà com aquest grup de persones es troben amb un conflicte davant les eines ètiques i jurídiques amb les quals es compta avui en dia. En darrer terme, es parlarà dels drets de les persones envers el final de la seva vida davant una situació de salut o dependència extrema.

banner-electium_300x250_v2

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*