In via insereix 7 joves amb discapacitat intel·lectual a través del Programa de Garantia Juvenil

Durant els primers sis mesos de funcionament

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
joves in via discapacitat intel·lectual programa garantia juvenil
Grup de joves que han participat en el programa // Foto: Associació In via

El Programa de Garantia Juvenil per a joves amb discapacitat intel·lectual ha obtingut ja els primers resultats després de sis mesos a l’associació In via. Dels 10 joves que hi han participat, 7 han obtingut feina, i en alguns casos, han aconseguit tenir més d’un contracte. El programa es realitza amb el suport del Servei Català d’Ocupació i el Fons Social Europeu i es va iniciar el 2 de maig passat.

Tres dels joves han fet substitucions de vacances aquest estiu, fent tasques de neteja en edificis d’oficines, treballant amb qualitat i bon ritme, i aquesta bona experiència els ha preparat per aconseguir noves contractacions futures. Durant aquests mesos, els joves han realitzat feines d’auxiliar d’assistència a passatgers i controls a l’Aeroport de Barcelona;  magatzem i reposició de gènere; manipulats i neteja d’oficines i edificis de veïns.

A més, dins del pla de millora, dues noies han reprès els seus estudis amb l’objectiu d’aconseguir el títol d’ESO en una Escola d’Adults, cosa que els hi obrirà portes a un ventall d’ocupacions a les quals ara no tenen accés.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari