Guillem Albà & La Marabunta actuarà al concert de Nadal Amics d’AMPANS

Es celebra el 16 de desembre al Kursaal de Manresa

guillem albà la marabunta concert nadal ampans
Guillem Albà & La Marabunta, un gran show per aquest concert de Nadal // Foto: AMPANS

Guillem Albà & La Marabunta, un show de clown enèrgic i energètic on tot s’hi val, estarà present enguany al concert de Nadal d’Ampans que se celebrarà el proper dissabte 16 de desembre a les 19h al Kursaal de Manresa. Acompanyat de 8 músics, Guillem Albà ja ha fet més de 200 actuacions i ha aconseguit amb aquest espectacle 3 premis del públic i èxit absolut de la crítica.

En aquest concert el cor de veus de l’escola Jeroni de Moragas d’AMPANS posaran el toc sensible i tendre, i per primera vegada també comptarà amb una col·laboració de l’escola municipal de música de Sallent “Cal Moliner”.

Les entrades del concert de Nadal d’AMPANS, que compta amb  el suport d’Obra Social “la Caixa” i la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, van destinades al programa de beques per a famílies amb pocs recursos. L’any passat, 394 famílies es van beneficiar d’aquest programa que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques,  i amb accions com el Concert de Nadal i el Calendari Solidari. En total, durant l’any 2016 AMPANS va destinar 90.000 euros a beques per fer front a prestacions de serveis d’atenció i serveis complementaris com ara menjador, transport o material escolar.

Les entrades del Concert de Nadal ja estan disponibles al Kursaal, a taquilles, per telèfon o via internet.

Deixa un comentari