Guillem Albà & La Marabunta actuarà al concert de Nadal Amics d’AMPANS

Es celebra el 16 de desembre al Kursaal de Manresa

guillem albà la marabunta concert nadal ampans
Guillem Albà & La Marabunta, un gran show per aquest concert de Nadal // Foto: AMPANS

Guillem Albà & La Marabunta, un show de clown enèrgic i energètic on tot s’hi val, estarà present enguany al concert de Nadal d’Ampans que se celebrarà el proper dissabte 16 de desembre a les 19h al Kursaal de Manresa. Acompanyat de 8 músics, Guillem Albà ja ha fet més de 200 actuacions i ha aconseguit amb aquest espectacle 3 premis del públic i èxit absolut de la crítica.

En aquest concert el cor de veus de l’escola Jeroni de Moragas d’AMPANS posaran el toc sensible i tendre, i per primera vegada també comptarà amb una col·laboració de l’escola municipal de música de Sallent “Cal Moliner”.

banner-electium_300x250_v2

Les entrades del concert de Nadal d’AMPANS, que compta amb  el suport d’Obra Social “la Caixa” i la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, van destinades al programa de beques per a famílies amb pocs recursos. L’any passat, 394 famílies es van beneficiar d’aquest programa que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques,  i amb accions com el Concert de Nadal i el Calendari Solidari. En total, durant l’any 2016 AMPANS va destinar 90.000 euros a beques per fer front a prestacions de serveis d’atenció i serveis complementaris com ara menjador, transport o material escolar.

Les entrades del Concert de Nadal ja estan disponibles al Kursaal, a taquilles, per telèfon o via internet.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*