Grupo SIFU nomena a Francesc Xavier Fernández Rosado com a nou gerent de la delegació a Lleida

La seu lleidatana compta amb 100 treballadors, el 89% amb alguna discapacitat

Francesc Xavier Fernandez - Grupo SIFU-reducida
Francesc Xavier Fernández Rosado // Foto. Grupo SIFU

Grupo SIFU, Centre Especial de Treball líder en Facility Services socialment competitius, ha nomenat a Francesc Xavier Fernández Rosado nou gerent de la delegació de la companyia a Lleida, que va obrir l’oficina el 2003 i que actualment concentra a 100 treballadors, el 89% té algun tipus de discapacitat, ja sigui física, psíquica, sensorial, orgànica o malaltia mental.

Fernández Rosado compta amb una dilatada experiència en el sector multiserveis, des de l’àmbit de la gestió de la seguretat, la neteja, el manteniment o els serveis auxiliars, havent ocupat càrrecs de gerència i responsable provincial durant els últims 20 anys. Aquesta trajectòria li ha permès disposar d’un coneixement global sobre les necessitats de tot tipus d’instal·lacions per poder oferir una gestió integral d’esdeveniments i serveis.

Amb aquest nomenament, el Centre Especial de Treball situa a Francesc Xavier Fernández al capdavant de la direcció i gestió de la unitat de negoci de Lleida, encarregant- se del disseny i implantació de l’estratègia comercial i de les relacions amb els principals clients de la zona.

El Grupo SIFU, que amb 25 anys de trajectòria compta amb una plantilla de més de 4.500 treballadors a nivell nacional, suma més d’una trentena de centres i té presència a totes les comunitats autònomes espanyoles i a França.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Des de fa anys, l’organització està apostant pel col·lectiu de persones amb diversitat funcional amb especials dificultats, un grup que ja representa pràcticament una tercera part de la plantilla a la província.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*