El Grup MIFAS enfortirà els seus Centres Especials de Treball amb l’ajut de CEPES

L’entitat aconsegueix per primer cop una subvenció d’aquest organisme

subvenció cepes centres especials treball
La subvenció afavorirà l’activitat empresarial de l’entitat // Foto: Grup MIFAS

El Grup MIFAS ha aconseguit per primer cop una subvenció de la Confederació Empresarial Espanyola d’Economia Social (CEPES), que l’ajudarà a potenciar les seves línies de negoci amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’activitat empresarial i també facilitar la integració laboral de les persones amb discapacitat dins dels Centres Especials de Treball de l’entitat.

Així doncs, cada persona treballadora dels Centres Especials de Treball, rebrà un acompanyament personalitzat des de la seva incorporació al lloc de treball i posteriorment es duran a terme accions de seguiment mitjançant visites, trucades telefòniques i seguiments individualitzats realitzats per un equip multidisciplinari del Grup MIFAS. A més, els treballadors rebran també formació en noves tecnologies, en habilitats socials i transversals segons les necessitats dels treballadors.

D’altra banda, i per d’avaluar i mesurar la qualitat laboral dels treballadors i també l’atenció al client dels diferents serveis del Grup MIFAS s’introduirà la figura del client misteriós que actuarà com un client comú realitzant un compra o consumint en el servei per després poder realitzar un anàlisi qualitatiu.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*