El Grup MIFAS contracta 9 joves amb el Programa de Garantia Juvenil a Catalunya

Ha rebut una subvenció de 99.000 euros

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
grup mifas joves programa garantia juvenil
El director de MIFAS amb els nou joves contractats a través del Programa // Foto: Grup MIFAS

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat al Grup MIFAS una subvenció de 99.000 euros per a la contractació de 9 joves en el marc d’una subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

La durada de la contractació és de 6 mesos a jornada completa i va des del 30 de novembre del 2017 fins al 29 de maig del 2018. Tots els joves tenen com a referent un tutor/a que els assessorà i els farà seguiment durant tota la contractació. També disposen d’un pla de treball adequat a la seva formació.

L’any 2016, Grup MIFAS va ser beneficiari de la Garantia Juvenil amb 9 persones treballadores contractades de les quals, 5 van continuar treballant a l’entitat un cop finalitzat el programa.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea que té com a objectiu facilitar l’accés dels joves al mercat laboral, després d’acabar els seus estudis o quedar-se sense feina. El programa rep el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil per a joves d’entre 16 i menors de 30 anys.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari