El grup de gospel egarenc Tons&Sons protagonista del 13è Concert musical de Prodis

Se celebra el 24 de novembre al Centre Cultural de Terrassa

cartell conceert musical prodis tons&sons
Cartell del concert musical de Tons&Sons // Foto: Prodis

El grup de gospel egarenc Tons & Sons serà el protagonista del proper Concert de Prodis que organitza cada any l’entitat per recaptar diners i seguir proporcionant el millor servei possible a les més de 300 persones que formen part de la seva família.

Aquest concert se celebra sempre el darrer divendres del mes de novembre, i més concretament enguany tindrà lloc el proper 24 de novembre a les 21 hores al Centre Cultural de Terrassa.

Tons&Sons és un grup de cantants va néixer al 2003 a Terrassa. Dirigida per en Carles Massó, aquesta formació està especialitzada en cançons espirituals negres y gospel, afegint també al seu repertori cançons africanes, convertint-se així, en la primera coral de gospel de la comarca del Vallés. És reconegut a tot Catalunya i part de França pel talent que tenen i per la bona carrera televisiva que han fet. Al 2013 van quedar cinquens al famós programa televisiu Oh Happy Day, de TV3 i també, han actuat als Matins de TV3.

Per la 13a edició del Concert de Prodis ens deleitaran amb el seu espectacle “Rockspel”, una fusió de dos estils musicals que sempre han anat de la mà, versionant temes clàssics i molt coneguts del Rock i de Gospel amb el marcat caràcter personal de Tons&Sons.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*