Fupar organitza una gimcana per a esplais, campus i casals d’estiu durant el mes de juliol

Per a compartir estones amb membres del Centre Ocupacional de l’entitat

Membres de Fupar participant en la gimcana el juliol del 2017 casals estiu, campus
Membres de l’entitat que van participar a la gimcana de 2017 // Foto: Fupar

Entre el 4 i el 26 de juliol, la Fundació Fupar organitza una gimcana gratuïta per a esplais, casals d’estiu o campus dirigida a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, que té com a objectiu compartir estones de qualitat amb membres del Centre Ocupacional de Fupar.

D’aquesta manera, els participants coneixen les capacitats de les persones amb diversitat funcional, i el joc es converteix en l’eina d’interacció que els apropa i els permet fer créixer nous lligams. A més, potencia les habilitats socials i l’autoestima de les persones participants, i alhora fomenta la consolidació d’una base social compromesa i altruista.

L’activitat tindrà lloc tots els dimecres dimecres i dijous, entre el 4 i el 26 de juliol, de 10h a 12h, a les instal·lacions de Fupar i a la plaça de Can Roca de Terrassa.

Fupar duu a terme aquesta activitat des de l’any 2012. Durant el juliol passat, hi van participar prop de 400 nens i nenes, i l’activitat va comptar amb la implicació i lideratge de 25 persones de l’entitat, que van adquirir el rol de persona dinamitzadora i van enfortir els seus lligams amb la xarxa social d’entitats de la ciutat de Terrassa.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.