Fupar organitza una gimcana per a esplais, campus i casals d’estiu durant el mes de juliol

Per a compartir estones amb membres del Centre Ocupacional de l’entitat

Membres de Fupar participant en la gimcana el juliol del 2017 casals estiu, campus
Membres de l’entitat que van participar a la gimcana de 2017 // Foto: Fupar

Entre el 4 i el 26 de juliol, la Fundació Fupar organitza una gimcana gratuïta per a esplais, casals d’estiu o campus dirigida a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, que té com a objectiu compartir estones de qualitat amb membres del Centre Ocupacional de Fupar.

D’aquesta manera, els participants coneixen les capacitats de les persones amb diversitat funcional, i el joc es converteix en l’eina d’interacció que els apropa i els permet fer créixer nous lligams. A més, potencia les habilitats socials i l’autoestima de les persones participants, i alhora fomenta la consolidació d’una base social compromesa i altruista.

L’activitat tindrà lloc tots els dimecres dimecres i dijous, entre el 4 i el 26 de juliol, de 10h a 12h, a les instal·lacions de Fupar i a la plaça de Can Roca de Terrassa.

Fupar duu a terme aquesta activitat des de l’any 2012. Durant el juliol passat, hi van participar prop de 400 nens i nenes, i l’activitat va comptar amb la implicació i lideratge de 25 persones de l’entitat, que van adquirir el rol de persona dinamitzadora i van enfortir els seus lligams amb la xarxa social d’entitats de la ciutat de Terrassa.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*