La Fundació Friends organitza la xerrada ‘Com és ser una persona amb autisme’ de Ramon Cerecols

El dissabte 20 de gener a l’Escola Cine Bande à Part de Barcelona

xerrada autisme ramon cerecols fundació friends
Ramon Cerecols en una de les seves conferències // Foto: Fundació Friends

El proper dissabte 20 de gener a les 18h la Fundació Friends ha organitzat una xerrada gratuïta a l’Escola Cine Bande à part de Ramon Cererols titulada “Com és ser una persona amb autisme?”. Cerecols parlarà des dels coneixements adquirits gràcies a l’estudi sobre el tema al llarg de 9 anys i des de la seva experiència personal i treball d’instrospecció.

Ramon Cererols té 66 anys, però només en fa 9 que va ser diagnosticat amb la Síndrome d’Asperger. Ha escrit el llibre ‘Descubrir el Asperger’ , ha realitzat més d’una trentena de conferències en cursos, jornades i associacions, ha intervingut en ràdio i televisió, i fins i tot ha participat en un documental.

La Fundació Friends – Fundació Privada és una entitat sense ànim de lucre creada amb la finalitat de donar suport a joves amb la síndrome d’Asperger (trastorn de l’Espectre Autista, TEA) i/o amb problemes de comunicació social, relació i empatia. Ofereix serveis en l’àmbit del lleure, l’educació, la inserció laboral, la promoció de la vida independent i el suport a les famílies.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*