Formació per abordar la sexualitat en persones amb diversitat funcional des de l’òptica dels educadors socials

El 14 de desembre a la seu del CEESC a Barcelona

sexualitat diversitat funcional educadors socials sense ficció
// Foto: CCMA

El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) organitza a la seva seu el proper dijous 14 de desembre a les 18h una càpsula formativa on es debatrà com abordar, des de les competències de l’Educació Social, la sexualitat en persones amb diversitat funcional.

Es farà de la mà de la Asociación Nacional de Salud Sexual y Discapacidad (ANSSYD), organització constituïda per professionals de diversos àmbits amb més de 30 anys d’experiència en sexualitat i diversitat funcional tant des de l’assistència com des de la docència, que té com a objectiu principal la promoció i defensa dels drets sexuals i reproductius de les persones amb diversitat funcional per millorar la seva qualitat de vida, a partir de la recerca, formació i assessorament en salut sexual i reproductiva, en el marc de la Convenció dels Drets de les persones amb discapacitat, de l’any 2006.

La càpsula anirà a càrrec de: Esther Sánchez Raja, doctora en sexualitat i diversitat funcional (UB) i directora d’ASAD, SL, Serveis Sanitaris dedicats a persones amb Diversitat Funcional; i María Honrubia Pérez, llicenciada en Psicologia i Pedagogia, Professora de la Universitat de Barcelona (UB). Totes dues membres de l’equip tècnic d’ANSSYD. Les inscripcions es poden fer des d’aquest enllaç.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*