Festa de cloenda de l’Escola Crespinell de Terrassa del programa Young Athletes de Special Olympics

Compta amb la col·laboració de la Fundació Leo Messi

LaNitMesIn_banner_728x90
festa cloenda programa youth athletes escola crespinell terrassa
Durant la festa els alumnes mostraran tot el que han après durant el curs // Foto: Special Olympics Catalunya

Els 10 alumnes que durant aquest curs han seguit el programa Young Athletes de l’Escola d’Educació Especial Crespinell de Terrassa mostraran tot el que han après aquest any a la festa de cloenda que es celebrarà aquest dijous 7 de juny.

L’activitat tindrà lloc a l’escola Col·legi Públic Lanaspa Giralt de 10 a 11h. Al finalitzar s’entregarà la medalla i el diploma que els acredita que han participat en el programa. L’objectiu és que els alumnes puguin iniciar-se en el món esportiu i també millorar la capacitat de relacionar-se amb el seu entorn. Mitjançant jocs i activitats han treballat l’equilibri, la flexibilitat, la força i la coordinació.

Actualment estan adherits al programa Young Athletes quatre escoles d’educació especial a Catalunya: l’Escola Crespinell de Terrassa, l’Escola Llar de Sant Josep de Lleida i l’Escola Alba i Font del Lleó de Reus.

També s’ha de destacara que gràcies a la col·laboració de la Fundació Leo Messi, aquest programa ha augmentat el nombre de participants en els darrers anys. La voluntat de Special Olympics Catalunya és seguir potenciant el projecte de Young Athletes i augmentar el nombre de centres escolars que puguin unir-s’hi.

banner-electium_300x250_v2

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*