FESOCA celebra a Cambrils el primer Consell Informatiu d’Associacions de l’any

L’entitat explica les accions que durà a terme a curt i mig termini

consell fesoca
Cambris va acollir la primera reunió del consell informatiu d’associacions // Foto: Imatge cedida per FESOCA

El passat dissabte la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) va celebrar a la localitat tarragonina de Cambrils el primer Consell Informatiu d’Associacions de l’any 2016. Durant la jornada, els responsables de l’entitat van donar a conèixer les últimes novetats relacionades amb l’entitat així com les accions que es duran a terme e a curt i mig termini.

La sessió també va servir per aclarir tots els dubtes presentats, per tal que els presidents i presidentes de les entitats associades poguessin informar els socis i sòcies de les seves respectives agrupacions. Així mateix, es van repartir els Carnets Turquesa d’aquest any.

FESOCA és una organització no governamental (ONG) sense ànim de lucre fundada l’any 1979, que representa a la comunitat sorda catalana i a les seves associacions afiliades, oferint els seus serveis a totes elles.

Actualment compta amb més d’una trentena d’associacions de persones sordes afiliades i entitats col·laboradores i a més, és membre de la Confederación Estatal de Personas Sordas (CNSE) i del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI).

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*