FESOCA celebra a Cambrils el primer Consell Informatiu d’Associacions de l’any

L’entitat explica les accions que durà a terme a curt i mig termini

consell fesoca
Cambris va acollir la primera reunió del consell informatiu d’associacions // Foto: Imatge cedida per FESOCA

El passat dissabte la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) va celebrar a la localitat tarragonina de Cambrils el primer Consell Informatiu d’Associacions de l’any 2016. Durant la jornada, els responsables de l’entitat van donar a conèixer les últimes novetats relacionades amb l’entitat així com les accions que es duran a terme e a curt i mig termini.

La sessió també va servir per aclarir tots els dubtes presentats, per tal que els presidents i presidentes de les entitats associades poguessin informar els socis i sòcies de les seves respectives agrupacions. Així mateix, es van repartir els Carnets Turquesa d’aquest any.

banner-electium_300x250_v2

FESOCA és una organització no governamental (ONG) sense ànim de lucre fundada l’any 1979, que representa a la comunitat sorda catalana i a les seves associacions afiliades, oferint els seus serveis a totes elles.

Actualment compta amb més d’una trentena d’associacions de persones sordes afiliades i entitats col·laboradores i a més, és membre de la Confederación Estatal de Personas Sordas (CNSE) i del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI).

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*