La FCEDF participa a la 3a edició de la Jornada de Sensibilització a Girona

S’ha celebrat avui al Pavelló Municipal de Fontajau

fcedf ea jornada sensibilització girona
La jornada era per alumnes d’educació especial i 5è de primària // Foto: FCEDF

Aquest dilluns 11 de desembre ha tingut lloc la III edició de la Jornada de Sensibilització que s’ha fet a Girona, concretament al Pavelló Municipal de Fontajau, Girona, en el marc del projecte Crea XarXa. La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha participat a la jornada dinamitzant activitats esportives adaptades.

La jornada va destinada als alumnes de Centres d’Educació Especial i alumnes de 5è de Primària de la comarca del Gironès. Els objectius principals d’aquesta tercera edició han estat apropar l’alumnat de primària a la realitat de les persones amb diversitat funcional per tal de promoure una millor comprensió de la seva motricitat i les seves possibilitats envers l’activitat física i l’esport; i impregnar l’experiència motriu dels valors fonamentals dels atletes paralímpics.

La jornada ha comptat amb la presència de Pep Pujols, delegat del Consell Català de l’Esport a Girona i el president de la FCEDF, Josep Giménez, entre d’altres personalitats d’entitats organitzadores de la Jornada.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.