Experts en dret i discapacitat abordaran l’incompliment de la llei en matèria d’accessibilitat

En una jornada a l’Ateneu Barcelonès el dimarts 19 de desembre

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
jornada experts dret discapacitat llei accessibilitat
Programa de la jornada que se celebrarà a l’Ateneu Barcelonès // Foto: COCEMFE Barcelona

Passada la data del 4 de desembre de 2017 que establia l’horitzó temporal perquè tots els productes, béns, entorns i serveis siguin accessibles conformement a les condicions bàsiques de no discriminació i accessibilitat universal, i sense que s’hagi garantit l’accessibilitat per a totes les persones, tal i com exigia la Llei General de Drets de les Persones amb Discapacitat cal preguntar-se. I ara què?

Aquesta és la pregunta que abordarà la jornada “Drets, Accessibilitat i Compliment normatiu. Què fer a partir del 5 de desembre?” que organitzen conjuntament COCEMFE Barcelona i el Consell de l’Advocacia Catalana i que se celebrarà el proper dimarts 19 de desembre a les 10h a l’Ateneu Barcelonès.

Per respondre a aquesta qüestió es comptarà amb la participació dels principals representants del sector de la discapacitat d’Espanya i Catalunya, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona, advocats experts en discapacitat i la Síndica de Greuges de Barcelona.

Des d’aquesta multiplicitat de visions, s’abordarà el marc legal existent i com afecta el seu incompliment a les persones amb discapacitat, possibles escenaris per a la seva exigibilitat i com aquesta realitat determina les oportunitats i les limitacions a les ciutats.

Abans però d’entrar en aquest debat a través d’una taula rodona, la jornada s’iniciarà amb la conferència “Estratègia europea, drets i accessibilitat”, que impartirà Luis Cayo Pérez, president del CERMI, Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari