Èxit de participació a la jornada de portes obertes del nou Servei Salut i Esport de MIFAS

Moltes persones s’apropen ver veure les instal·lacions del centre

jornada portes obertes servei salut esport mifas
Els visitants van poder comprovar de primera mà les instal·lacions // Foto: Grup MIFAS

La jornada de portes obertes que va celebrar ahir MIFAS per mostrar el seu nou Servei de Salut i Esport va ser tot un èxit de participació. Durant tot el matí van tenir lloc sessions informatives, visites guiades a les instal·lacions i sol·licituds d’informació de tota mena per part dels assistents.

Moltes persones amb discapacitat, les seves famílies, professionals i persones relacionades amb el sector de la salut, es van acostar a les instal·lacions per conèixer de prop el servei i aclarir els seus dubtes.

El Servei de Salut i Esport, que s’ubica al Carrer Empúries, 31 de Girona, s’adreça a persones amb discapacitat amb l’objectiu que aquestes puguin practicar exercici físic amb l’atenció personalitzada d’una entrenadora personal, Graduada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Compta amb unes modernes instal·lacions preparades i adaptades per oferir un servei de qualitat a l’atenció a la discapacitat.

El centre està obert de dilluns a divendres en horari de 9h a 15h. Les persones que vulguin practicar exercici físic i millorar la seva salut física, hauran de concertar una visita prèvia per tal de fer una valoració del grau d’afectació i marcar un objectiu per part de l’entrenadora personal.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*