Èxit al primer Tastet d’alimentació saludable i adaptada per a infants amb greus discapacitats

Organitzat per Nexe Fundació

LaNitMesIn_banner_728x90
tastet alimentació adaptada saludable nexe fundacio
En el tastet hi van participar un grup de 12 persones // Foto: Nexe Fundació

Un total de 12 persones del del grup de Teixint Trobades d’Educació Especial de les Escoles Sostenibles de l’Ajuntament de Barcelona van participar aquest dimecres a la tarda al primer “tastet d’alimentació saludable i adaptada per a infants amb greus discapacitats” organitzat per Nexe Fundació.

El taller va ser teòric-pràctic amb un tastet orientatiu a través dels sentits vista/olfacte/gust. Es van poder compartir les receptes i textures que es fan cada dia a la cuina de l’escola bressol especialitzada de Nexe Fundació “Les Girafes Blaves”.

El tastet va ser tot un èxit, tal i com van reconèixer les Escoles Sostenibles. Tots els participants van emportar idees que aplicar a les seves escoles, fent recerca i innovant per donar la millor atenció als infants.

Nexe Fundació forma part del Programa d’Escoles + Sostenibles de l’Ajuntament de Barcelona. Aquest programa va néixer al 2001 en el marc del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona, amb l’objectiu de contribuir a la sostenibilitat des de la educació i el reconeixement de les escoles com agents de canvi en la ciutat.

banner-electium_300x250_v2

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*