Esclat organitza a Luz de Gas un concert solidari amb La Pegatina, La Mulata i Siamiss djs

La recaptació es destinarà a futurs projectes d'habitatge social

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
concert solidari esclat pegatina mulata siamiss djs
El concert s’emmarca en els actes del 40è aniversari de l’entitat // Foto: Associació Esclat

L’Associació Esclat organitza el proper 24 de gener a les 20h un concert solidari a la Sala Luz de Gas de Barcelona amb La Pegatina, La Mulata i Siamiss djs,  que destinarà la recaptació als projectes futurs d’habitatge d’Esclat per a persones amb discapacitat.

La Pegatina, amb més de 20 països de gira a l’esquena, té un estil  variat, passant del merengue a la rumba o l’ska amb gran facilitat. La Pegatina, que ja ha editat sis discos, és a punt de començar una nova gira mundial l’any 2018.

La Mulata, grup que empunya el mestissatge llatinocatalà, barreja elements propis de la cultura catalana i llatinoamericana damunt l’escenari. Format per 9 músics d’arreu de Catalunya, que provenen d’estils musicals molt diferents, el grup ens proposa les paraules Sucre i Cafeïna per descriure la seva música dolça i enèrgica.

Les Siamiss djs van començar a fer de discjòqueis l’any 2000, sent residents del Pop Bar de Razzmatazz clubs durant 10 anys. Han actuat a festivals com el FIB (Festival Internacional de Benicàssim) o l’Isladencanta, a més d’haver portat les seves sessions a les sales més importants de casa nostra i el Regne Unit, entre altres.

L’Associació Esclat, entitat sense afany de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars, i la de les seves famílies, s’acomiada del 40è aniversari, que ha celebrat durant l’any 2017 amb diversitat d’actes culturals i festius, amb aquest concert solidari a la Sala Luz de Gas.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari