Els clubs esportius amb secció Special es donen cita a la 1a edició del torneig Francesc Martínez de Foix

Es va disputar dissabte 2 de juny a l’estadi municipal Narcís Sala

LaNitMesIn_banner_728x90
clubs esportius inclusius secció special torneig martinez foix
La jornada va aplegar diversos clubs inclusius de tot el país // Foto: Grup TEB

L’estadi municipal Narcís Sala va acollir dissabte 2 de juny la primera edició del Torneig Inclusiu de Futbol 7 Sense Límits “Francesc Martínez de Foix” amb la participació de diversos clubs esportius catalans amb seccions Special, la UE Sant Andreu-Special TEB, l’Special CE Europa-ACIDH, el Car Special AEC Manlleu i la Unió Esportiva Cornellà.

A més de l’espectacle esportiu, la trobada va retre homenatge a la figura de Francesc Martínez de Foix i Llorens, un dels grans referents del sector de la discapacitat intel·lectual i de l’esport inclusiu del país que va morir el juliol de 2017.

El nou trofeu és un dels compromisos del recent conveni de col·laboració entre dues entitats històriques del districte de Sant Andreu de Barcelona: la UE Sant Andreu, club centenari amb més de 3.000 socis, i el Grup Cooperatiu TEB, entitat que dóna feina o serveis assistencials a prop de 1.000 persones amb discapacitat intel·lectual. Ha comptat amb el suport també de la Federació ACELL, Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

banner-electium_300x250_v2

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*