El Tramvia de Barcelona millora l’accessibilitat de les instal·lacions per a les persones amb mobilitat reduïda

Afegeix una nova senyalització a les parades i nova tapisseria als seients interiors dels tramvies.

tramvia millora accessibilitat instal·lacions mobilitat reduïda
Els pictogrames al terra indiquen l’ús preferent dels seients de les parades per a les persones amb mobilitat reduïda // Foto: TRAM

El Tramvia està renovant les seves instal·lacions i les està fent més accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, en totes les parades de les dues xarxes tramviàries, Trambaix i Trambesòs, s’han pintat uns pictogrames al terra on està indicat l’ús preferent dels seients de les parades per a les persones amb mobilitat reduïda (PMR), dones embarassades, persones de la tercera edat, amb crosses o amb infants . A cada andana hi ha un indicatiu a un dels bancs escollits en funció de la localització del pas de vianants que dona accés a la parada, els obstacles de la zona de pas i la zona d’entrada per a PMR al tramvia.

Pel que fa a l’interior dels tramvies, s’està instal·lant una nova tapisseria que ajuda a identificar a través de diferents colors les zones destinades a l’ús de les persones amb mobilitat reduïda per diferents motius. Els seients de quatre viatgers i la zona de cadires de rodes, cotxets i bicicletes estan senyalitzats amb una tapisseria verda que es diferencia amb un cop d’ull de la resta de cadires entapissades en blau marí.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.