El Tramvia de Barcelona millora l’accessibilitat de les instal·lacions per a les persones amb mobilitat reduïda

Afegeix una nova senyalització a les parades i nova tapisseria als seients interiors dels tramvies.

LaNitMesIn_banner_728x90
tramvia millora accessibilitat instal·lacions mobilitat reduïda
Els pictogrames al terra indiquen l’ús preferent dels seients de les parades per a les persones amb mobilitat reduïda // Foto: TRAM

El Tramvia està renovant les seves instal·lacions i les està fent més accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, en totes les parades de les dues xarxes tramviàries, Trambaix i Trambesòs, s’han pintat uns pictogrames al terra on està indicat l’ús preferent dels seients de les parades per a les persones amb mobilitat reduïda (PMR), dones embarassades, persones de la tercera edat, amb crosses o amb infants . A cada andana hi ha un indicatiu a un dels bancs escollits en funció de la localització del pas de vianants que dona accés a la parada, els obstacles de la zona de pas i la zona d’entrada per a PMR al tramvia.

Pel que fa a l’interior dels tramvies, s’està instal·lant una nova tapisseria que ajuda a identificar a través de diferents colors les zones destinades a l’ús de les persones amb mobilitat reduïda per diferents motius. Els seients de quatre viatgers i la zona de cadires de rodes, cotxets i bicicletes estan senyalitzats amb una tapisseria verda que es diferencia amb un cop d’ull de la resta de cadires entapissades en blau marí.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*