El Grupo SIFU nomena a Dídac Casals com a nou gerent de la seva delegació a Girona

La seu compta actualment amb 48 treballadors

Didac Casals gerent delegació girona grupo sifu
Dídac Casals, nou gerent de la delegació a Girona // Foto: Grupo SIFU

El Grupo SIFU, Centre Especial de Treball líder en Facility Services socialment competitius,  ha nomenat al Didac Casals nou gerent de la delegació de la companyia a Girona, una seu que es va obrir el 2011 i que actualment concentra a 48 treballadors.

Amb aquest nomenament, el Centre Especial de Treball situa a Didac Casals al capdavant de la direcció i gestió de la unitat de negoci de Girona, encarregant-se del disseny i implantació de l’estratègia comercial i de les relacions amb els principals clients de la zona.

banner-electium_300x250_v2

Casals té una dilatada experiència en el sector dels Facility Services, havent ocupat càrrecs de gestor de serveis, cap de servei, supervisor o encarregat d’edifici en empreses com Grup BN i Acciona Facility Services. Aquesta trajectòria li ha permès disposar d’un coneixement global sobre les necessitats de tot tipus d’instal·lacions, abastant des de la gestió operativa i econòmica dels serveis, fins a la resolució d’incidències i optimització de recursos. Amb formació superior en activitats agràries i indústries alimentàries, Dídac Casals va començar el seu recorregut laboral al sector vitivinícola com a cap de celler.

Grupo SIFU suma una trentena de centres i té presència a totes les comunitats autònomes. Cal destacar que dels 48 empleats de l’oficina gironina, una de les més joves del grup, el 85% té algun tipus de discapacitat, ja sigui física, psíquica, sensorial, orgànica o malaltia mental.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*