El cupó del Tortell de Reis tanca la sèrie que l’ONCE dedica als ‘Dolços Nadalencs’

5,5 milions de cupons portaran el Tortell de Reis el dia 6 de gener

TORTELL GRAU CUPÓ dolços ndalencs
El delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau, durant la presentació // Foto: ONCE Catalunya

Un cupó dedicat al Tortell de Reis, que va ser presentat ahir a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, tancarà el proper 6 de gener, la sèrie que l’ONCE està dedicant des del passat 12 de desembre a la tradició dels dolços de Nadal.

Sota el títol ‘Dolços Nadalencs’, els cupons reten homenatge a una mostra de la variada rebosteria de les 17 comunitats autònomes en aquestes dates. Un total de 93.500.000 cupons (cinc milions i mig cada dia), difondran el dolç sabor del Nadal.

El cupó dedicat al Tortell de Reis,va ser presentat ahir al matí en un acte al Museu de la Xocolata, per Antoni Ballart, secretari del Gremi de Pastisseria i Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya.

També es va fer un tast dirigit per Olivier Fernández, director de l’Escola de Pastisseria de Barcelona, per aprendre a reconèixer en només cinc passes com ha de ser un Tortell de Reis artesà.

Entre els dolços que recull aquesta mostra es troben entre d’altres: els polvorons d’Estepa, el Crocant d’Aragó, el Torró de Sidre (Astúries), la Salsa de Nadal i la Coca de Torró (Balears); el Torró de Gofio (Canàries); la Torrada de Nadal (Cantàbria); les Pastes de Castella i Lleó; el Massapà de Toledo (Castella La Manxa); el Torró; el Bollo Turc de Jérez de los Caballeros (Extremadura); el Pastís de Mondoñedo; el Tortell de Reis de Madrid; els Cordials (Múrcia); la Qualllada d’Ultzama (Navarra); la Intxaursaltsa (Euskadi); el Massapà de Soto (La Rioja).

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*