IniciESPORT ADAPTATDues victòries del Global Bàsket UAB a la Lliga Catalana de bàsquet...

Dues victòries del Global Bàsket UAB a la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1

victòries Global Bàsket lliga catalana bàsquet nivell 1
El Global Bàsket ha estat el protagonista del cap de setmana // Foto: Basket Vallès

Aquest cap de setmana del 28 i 29 d’octubre s’han disputat els partits corresponents a la cinquena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1. A més també va tenir lloc un partit avançat de la novena jornada entre el CE Global Basket UAB i el CE Costa Daurada.

Dissabte a l’Olímpic de Badalona, el Joventut BCR va rebre la visita del CE Global Basket UAB, tots dos equips amb dues victòries a la competició. El partit va ser molt igualat, tot i que el conjunt verdinegre va començar més encertat i guanyava al descans per 26 a 16. Durant el tercer quart els jugadors d’Òscar Trigo van jugar millor en defensa i van reduïr la diferència a solament quatre punts que van poder remuntar al quart final guanyant el partit per un ajustat 34 a 33.

Diumenge el CE BCR CEM Hospitalet va disputar el seu partit contra el Valida Sin Barreras CB MIFAS al que va guanyar amb un marcador final de 50 a 34. A més, el CE Global Basket UAB va tornar a jugar diumenge, en aquesta ocasió contra el CE Costa Daurada, en un partit avançat de la novena jornada. Tot i el cansament dels jugadors del CE Global Basket UAB, van guanyar àmpliament gràcies a una molt bona primera part on ja guanyaven per un clar 46 a 12. El resultat final del partit va ser de 79 a 30 a favor del CE Global Basket UAB que es el líder de la competició.

El proper diumenge 5 de novembre es disputen els partits de la sisena jornada, a les 12h, el Valida sin Barreras CB MIFAS rep la visita del CE Costa Daurada i a les 12:30h el BCR CEM L’Hospitalet CE rep la visita del CE Global Basket UAB.