Culinarium i l’Associació Alba presenten el calendari solidari “Ens mengem el món”

Pretén recaptar fons per les activitats de lleure de l’entitat

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
calendari solidari alba ens mengem món
La presentació s’ha fet a la botiga de la cadena Culinarium a Tàrrega // Foto: Fundació Alba

El calendari solidari “Ens mengem el món” protagonitzat per 40 alumnes de l’Escola Santa Maria de l’Alba de Tàrrega ha estat presentat aquest matí a la botiga Culinàrium de la mateixa localitat, en una iniciativa impulsada per tercer any consecutiu per l’AMPA de l’escola per captar fons per finançar les activitats de lleure i fer visible les capacitats de les persones de la Fundació Alba Futur..

El calendari d’enguany, patrocinat per la cadena Culinarium de botigues de nova taula i cuina especialitzades en la distribució de productes per a la llar,  té com a eix central la gastronomia, perquè amb cada mossegada els infants i els joves de l’Escola Alba trenquen prejudicis sobre les persones amb discapacitat i avancen cap a la plena inclusió a la societat. Per a fer el calendari s’ha comptat amb la col·laboració de Virtu Díaz per a fer les fotografies i diferents empreses que han cedit material i productes com Vilodi, Decofruit, Forn Balcells, Casa Dalmases, El Rosal i Anfigraf.

Els beneficis recollits de la venda del calendari (10 €) es destinaran a facilitar l’accés al lleure com: beques per a colònies d’estiu, casals durant tot l’any, sortides de cap de setmana, activitat esportives, activitats terapèutiques i material adaptat per a l’escola.

El calendari es pot adquirir a: La Fira d’Artistes de Tàrrega; la botiga Culinàrium de Tàrrega; la botiga del Restaurant El Gat; la botiga de Nadal al Palau dels Marquesos i a la botiga online d’Alba.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari