Convocatòria de betevé per projectes audiovisuals que visualitzin i normalitzin a les persones amb discapacitat

La iniciativa de la televisió de Barcelona compta amb un pressupost de 115.000 euros

betevé projectes audiovisuals persones discapacitat
La televisió local fa una aposta per visualitzar i normalitzar el món de la diversitat funcional // Foto: betevé

Fins el proper 30 de setembre està obert el termini de la convocatòria que ha fet betevé, la televisió local de Barcelona, per projectes de contingut audiovisuals pensat per visibilitzar i normalitzar el dia a dia de persones amb discapacitat o diversitat funcional, a fi de sensibilitzar sobre la necessitat d’una millor inclusió social d’aquests col·lectius.

El pressupost per aquest projecte és d’un màxim de 115.000 euros, que inclou la producció de 13 capítols d’uns 25 minuts de durada per a totes les pantalles i plataformes de difusió. És obligatori que el contingut estigui adaptat a persones amb discapacitat auditiva (subtítols i/o llengua de signes) i visual (audiodescripció).

Es valoraran positivament aquelles propostes que tinguin un plantejament atrevit, tant en l’apartat estètic com en el contingut, sempre amb respecte cap al tema a tractar i sense frivolitzar.

Finalment, la direcció de betevé triarà un únic projecte a mitjans d’octubre del 2017 i comunicarà la decisió tant als responsables del projecte seleccionat com a la resta de participants aquell mateix mes. ​L’emissió/publicació del contingut serà a partir de gener del 2018. El contracte té una durada aproximada de tres mesos i es podrà renovar en funció dels resultats.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*