Concert de Nadal solidari a Ripoll a benefici dels Serveis a la Infància de la Fundació MAP

El 25 de desembre a les 19h a la Sala Eduald Graells de Ripoll

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
concert nadal dues veus fundació map
Cartell del concert solidari de Nadal que es farà a Ripoll // Foto: Fundació MAP

Un any més, l’entitat Amics de la Música de Ripoll ha organitzat el Concert del dia de Nadal a benefici de la Fundació MAP, on la recaptació del mateix es destinaran als seus Serveis a la Infància. L’actuació porta el nom de “Viatge musical a dues veus” i tindrà lloc el dia 25 de desembre, a la Sala Eudald Graells de Ripoll, a partir de les 7 de la tarda.

Aquestes veus seran les de Jordi Galan i Cristina Amils i estaran acompanyades pel piano de Joan Amils. En total interpretaran 18 temes, alguns dels quals en solitari i d’altres en duet. Un format diferent respecte dels anys anteriors, ja que enguany no es comptarà amb la part de recital que combinava narració i cant. També canvia l’espai: els últims anys havia tingut lloc a la Sala Abat Senjust i ara es trasllada a la Sala Eudald Graells per poder donar cabuda a més públic.

Les entrades, que tenen un cost de 10 euros, es poden adquirir anticipadament al Museu Etnogràfic de Ripoll, tot i que també i haurà venda d’entrades a taquilla el mateix dia del concert.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari