Concentració a Barcelona per denunciar davant la societat la falta d’accessibilitat universal

Convocada per COCEMFE Catalunya i Barcelona pel dimarts 7 de novembre

campanya accessibilitat ya concentració barcelona
Cartell de la campanya #AccesibilidadYA // COCEMFE Catalunya

COCEMFE Catalunya i COCEMFE Barcelona han convocat una concentració pel proper dimarts 7 de novembre a les 11h a l’Estació d’Autobusos Barcelona/Sants (Carrer Viriat, 1) a Barcelona per per posar en coneixement de la societat hores la falta d’accessibilitat universal en aquest i d’altres punts del territori i reivindicar la posada en marxa de mesures dirigides a eliminar les barreres que vulneren els drets, les llibertats i la vida independent de les persones amb discapacitat.

D’aquesta manera s’afegeixen a la campanya iniciada per COCEMFE Estatal sota el lema “#AccesibilidadYA: Per l’accessibilitat de productes, entorns, béns i serveis”, que contempla la celebració de 35 concentracions simultànies en ciutats repartides per tot l’estat on es preveu la participació de més de 2.500 persones.

banner-electium_300x250_v2

Durant la concentració a Barcelona s’informarà sobre aquesta problemàtica a les persones que passin per la zona i es llegirà un manifest. Aquest acte comptarà amb la participació de representants de COCEMFE Catalunya, COCEMFE Barcelona i les seves entitats, així com de diferents persones que explicaran com els afecta la falta d’accessibilitat universal en l’exercici dels seus drets i llibertats.

La campanya de COCEMFE pretén també cridar l’atenció sobre el previsible incompliment del mandat de la Llei General de Drets de Persones amb Discapacitat i de la seva Inclusió Social que estableix el 4 de desembre de 2017 com a límit temporal perquè tots els productes, béns, entorns i serveis siguin accessibles.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*