El Club Esportiu Alba commemora els 25 anys dedicat a la pràctica esportiva per a persones amb discapacitat intel·lectual

El programa de ràdio ‘Societat Limitada’ rep un reconeixement

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
abanderats club esportiu alba 25 anys discapacitat intel·lectual
Abanderats que van participar en la commemoració de l’entitat // Foto: V. Llamas

El Club Esportiu Alba de Reus dedicat a la pràctica esportiva per a persones amb discapacitat intel·lectual, va commemorar el passat divendres els seus 25 anys d’existència al costat d’aquelles persones i entitats que els han fet costat a lo llarg d’aquest període.

Per celebrar-ho van organitzar un sopar al que assistiren prop de 200 persones i en el que els protagonistes principals van ser els nois i noies que practiquen diversos esports.

El club es va crear l’any 1992 a partir de la iniciativa d’un grup de pares de l’escola “Alba” fundada per la Diputació de Tarragona per donar resposta a les necessitats educatives especials de diferents infants que no acabaven de trobar el seu encaix en l’àmbit dels centres docents de caire generalista.

A lo llarg de la nit es van atorgar diferents guardons a persones del club que han jugat un paper clau en el desenvolupament de l’entitat així com també a altres entitats que han contribuït a donar-los suport. Un dels reconeixements va ser pel programa de ràdio “Societat Limitada”.

A l’acte van assistir l’alcalde de Reus i diferents regidors de l’Ajuntament de Reus i responsables de l’organització dels “Special Olímpics”.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari