Cita a Granada amb al 31è Congrés Nacional de Malalties Neuromusculars

Organitzat per la Federación ASEM els dies 24 i 25 de novembre

Congrés Malalties Neuromusculars Granada ASEM
Cartell del 31è Congrés de Malalties Neuromusculars // Foto: Federación ASEM

Els dies 24 i 25 de novembre l’Hotel Abades Nevada Palace de Granada acollirà el XXXI Congrés Nacional de Malalties Neuromusculars que organitza la Federación ASEM amb l’objectiu de fomentar el coneixement aquest grup de patologies i servir de plataforma per a la divulgació dels darrers avenços en investigació.

Durant el congrés, s’abordaran temes d’interès per als pacients i famílies, com avenços en teràpies farmacològiques, actualitat en teràpies gèniques, psicologia, genètica, nutrició, tallers per patologies, tallers pràctics de rehabilitació en pacients adults i infantils, i un taller de abordatge respiratori, entre altres.

“En aquesta edició esperem poder facilitar una informació actualitzada del panorama investigador i continuar amb les temàtiques d’interès comunes per a totes les persones implicades com la nutrició i la sexualitat. Al mateix temps continuarem donat cabuda als tallers de fisioteràpia, tant necessària per mantenir un òptim to físic” ha subratllat la presidenta de la Federación ASEM, Cristina Fuster.

Com a cloenda del programa del congrés, les entitats organitzadores, la Federación ASEM i la Asociación de Enfermos Musculares de Granada (ASEMGRA), faran entrega dels Premis ASEM 2017 a persones i entitats destacades per la seva solidaritat i compromís amb el col·lectiu de persones que conviuen amb una malaltia neuromuscular i el moviment associatiu ASEM.

Les malalties neuromusculars són un conjunt de més de 150 patologies que encara no disposen de tractament efectiu, de naturalesa progressiva i on la principal característica és la pèrdua de la força muscular.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*