Cinc escaquistes cecs s’enfronten a jugadors vidents a l’Open Internacional de Sitges

Els participants formen part de la Federació Espanyola d'Esports per a Cecs

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
escaquistes cecs open internacional sitges
Els jugadors cecs competiran en les mateixes condicions que els vidents // Foto: ONCE Catalunya

Cinc dels millors escaquistes cecs i amb discapacitat visual del nostre país competiran contra vidents a l‘Open Internacional d’Escacs de Sitges, que es disputa a l’Hotel Sunway  fins al proper dia 23 de desembre.

Els participants, de la Federación Española de Deportes para Ciegos, són els catalans Manuel Pebre, Albert Olivera i Gavril Draghici; el balear Alejandro Martínez, i el gallec David Fernández. La seva participació en aquest torneig de gran prestigi internacional forma part del pla de preparació del proper mundial d’escacs per equips que es disputarà a Bulgària el proper estiu.

L’Open es disputarà pel sistema suís a 9 rondes. El ritme de joc serà de 90 minuts de temps final més un increment de 30 segons per jugada. Els participants amb discapacitat visual és mesuraran en obert, en igualtat de condicions que la resta de competidors sense discapacitat de tot el món.

Aquest Open de Sitges està considerat com un dels més importants de tota Europa per la quantitat de jugadors que s’inscribeixen (275) i la qualitat de tots els escaquistes.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari