Catalunya, tercera al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques en edat escolar de natació

Amb nedadors de la FCEDF i la FECPC

catalunya campionat natació edat escolar
La selecció catalana va tenir una bona actuació a Castelló // Foto: FCEDF

Catalunya ha finalitzat en tercera posició al IV Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en edat escolar de natació que es va disputar el 17 i 18 de març a Castelló amb la participació de joves promeses catalanes de la Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral (FECPC) i la Federació Catalana d’Esports per Persones amb Discapacitat Física (FCEDF).

A la categoria masculina, Catalunya va finalitzar en una gran segona posició amb 54 punts per darrera de la Selecció Valenciana i, en categoria femenina va finalitzar en cinquena posició. A la categoria conjunta, el triomf va ser per la Comunitat Valenciana amb 110 punts, seguida de Castella-Lleó amb 94 i en tercera posició, la Selecció Catalana amb un total de 89 punts.

Entre els nedadors catalans cal destacar la figura d’Iker Ruiz (CN Balaguer) de la FCEDF, que va fer segon a la prova de 100m braça i tercer a la de 50m braça. També van tenir una participació destacada, Miquel Bosch (CN Sabadell) i Berta García (CN Mataró). Altres nedadors destacats com Pol Sallent i Pablo Errando aniran convocats per primera vegada el proper cap de setmana amb la Selecció absoluta que participa al Campionat d’Espanya.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.