Dijous, 18 abril 2024
spot_img
IniciESPORT ADAPTATCatalunya revalida el títol al Campionat d'Espanya de Natació Adaptada per CC...

Catalunya revalida el títol al Campionat d’Espanya de Natació Adaptada per CC AA

selecció Catalunya de natació adaptada
La selecció catalana va revalidar novament el títol de campió // Foto: Imatge cedida per FCEDF

La selecció de Catalunya va revalidar el títol de campió al imposar-se un altre cop -està invicte des de la temporarda 2009-2010)- al Campionat d’Espanya de Natació Adaptada per Comunitats Autònomes que s’ha disputat aquest cap de setmana a les instal·lacions de la piscina Carles Ibars del Club Natació Sabadell.

La selecció catalana es va alçar amb el triomf al aconseguir una puntuació final de 568 punts, quedant per davant de la selecció de València (533 punts) i Canàries (484 punts).

La darrera jornada va ser decisiva. Catalunya es va imposar en els relleus 4×100 estils tant en categoria masculina com femenina i Toni Ponce va batre el rècord d’Espanya a la prova dels 200m estils amb un temps de 2’53’78. A més, la resta de participants de la selecció catalana va aconseguir grans marques en les distintes proves disputades.

Jesús Lázaro, responsable de l’equip tècnic de Catalunya va declarar al termini de la competició que “ha estat un gran Campionat, amb molt bones marques i mínimes per anar als Jocs Paralímpics”.