El Campionat d’Espanya de Slalom registra múltiples nous rècords nacionals

S’ha disputat al CEM Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú

campionat espanya slalom
Hi van participar més de 50 atletes // Foto: Imatge cedida per FECPC

El CEM Issac Gálvez de Vilanova i la Geltrú ha acollit aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya de Slalom. El matí de dissabte va servir per realitzar les proves de cronometrada fixa i les prèvies de la competició d’eliminació Individual. A la tarda, en canvi, es va fer el primer tastet de cara a les finals, celebrant la competició íntegra d’eliminació per equips, en la qual els components de “Resto del Mundo” es van endur la victòria proclamant-se Campions d’Espanya.

Diumenge va ser el dia de les finals. A primera hora es van celebrar les carreres de la prova variable de la cronometrada, definint així els resultats totals d’aquesta modalitat del slalom i establint alhora un total de 5 nous rècords d’Espanya. D’una banda, el club gallec Tamiar Apamp es va endur dos; el d’Ana Soage amb una marca de 2’34″24 (catg.WS2) i el de José Ignacio Fernández (catg.WS1A) amb 2’09″46. També l’Aspace Granada es va endur un rècord de mans de Mohamed Sluch (catg.WS3) amb 2’29″79. Alhora, la valenciana de FESA, Maria José Albero (catg.WS6) va fer un rècord amb 2’02″11. L’últim rècord el va establir el català Oriol Ruíz, procedent de les escoles esportives de la FCEDF (categ.WS1B) amb una marca de 1’50″73.

A la prova d’eliminació individual es van celebrar les finals per categories, destacant entre tots els resultats els tres nous rècords d’Espanya,. Dos esportistes van repetir. Maria José Albero, amb una marca 22″50 i José Ignacio Fernández, amb una marca de 21″64. I, d’altra banda, també cal destacar el rècord amb 21″03 del català Oriol Ruíz. L’atleta Maria José Albero va ser la guanyadora absoluta de la prova de Campió de Campions.

Durant la cerimònia de lliurament de medalles es va comptar amb la presència de Blanca Albà, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú; Carles Muñoz, President de la FECPC; Julián Rebollo, President de la FEDPC i Josep Giménez, President de la FEDDF.

Aquesta competició ha estat organitzada per la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (FEDPC) i la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF), amb el suport de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*