Campanya per impulsar els comerços accessibles a Cerdanyola del Vallès

AFIS, ACSAB i Cerdanyola Comerç i Servei sumen esforços

campanya comerços accessibles
La campanya pretén promocionar els comerços accessibles a Cerdanyola // Foto: Imatge cedida per Associació Funcional

L’Associació Funcional per la Integració Social (AFIS), ha arribat a una acord amb l’Associació de Comerciants de Sant Antoni Benasort (ACSAB) i Cerdanyola Comerç i Servei, per impulsar una campanya perquè les persones amb mobilitat reduïda a Cerdanyola del Vallès puguin planificar les seves compres i activitats d’oci acudint directament a locals on no trobaran barreres arquitectòniques.

Al juny de 2014 l’AFIS va crear a la pàgina web de l’entitat una guia digital de comerços adaptats, que ara amb aquest acord es dotarà d’un ampli ventall de solucions i serveis d’assessorament per a la adaptació de l’entorn per als locals comercials de la localitat. Per fere aquesta tasca, la campanya conjunta compta amb la col·laboració de:

banner-electium_300x250_v2

Adom-autonomia; estan especialitzats en l’automatització de portes, la construcció de rampes d’obra i l’adaptació de banys i emprovadors de roba per als locals comercials.

Rampas Telescópicas; especialistes en tot tipus de rampes portàtils. Disposen d’una àmplia gamma per solucionar la manca d’accessibilitat als locals comercials i / o governamentals.

Vàlida sense barreres; disposa d’un departament anomenat vàlida Access on disposen d’una gran varietat de solucions com les plataformes pujaescales, els elevadors curt recorregut i altres solucions.

A més, compten amb el suport de les campanyes llançades per Rampes Telescòpiques i AFIS que estan fomentat l’Accessibilitat Universal a nivell de l’estat espanyol, amb les etiquetes #tunegocioaccesible i#AccesibilidadReal2017.

Els comerços que vulguin formar part de la guia, bé perquè ja estiguessin adaptats o bé perquè realitzin les adaptacions a través dels col·laboradors d’AFIS, se’ls facilitarà un distintiu de “Comerç Accessible” perquè llueixi en el seu aparador.

Com a primera iniciativa per impulsar la campanya, el passat dimarts 7 de juny  l’Associació Funcional per la Integració Social (AFIS), juntament amb les entitats Cerdanyola Comerç i Serveis i l’Associació de comerciants de Sant Antoni Bonasort (ACSAB), van fer una demostració de solucions per fer accessibles els locals comercials de Cerdanyola del Vallès.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*