Campanya a Osona per prevenir les lesions medul·lars i els traumatismes cranioencefàlics

L'ADFO impulsa la campanya 'Tira't amb cap'

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
adfo campanya prevenir lesions medul·lars traumatismes cranioencefàlics
Els cartells es col·locaran a totes les piscines de la comarca d’Osona // Foto: ADFO

L’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO) ha iniciat aquest mes de juliol la campanya ‘TIRA’T AMB CAP’ per prevenir i sensibilitzar sobre les lesions medul·lars i els traumatismes cranioencefàlics a les piscines, rius i al mar.

L’entitat vol fer entendre que passar-ho bé de manera distesa i sense preocupacions és totalment compatible amb prendre mesures per evitar riscos innecessaris. Amb aquesta campanya donen 4 recomanacions per evitar lesions irreversibles. I és que, una cosa tan simple com tirar-se a l’aigua, pot acabar amb una lesió medul·lar o dany cerebral.

ADFO ha dissenyat cartells i fulletons informatius i materials que s’han fet arribar a tots els ajuntaments d’Osona perquè en puguin fer difusió i ajudar a fer arribar aquest missatge a totes les persones. Tanmateix, al web de l’entitat hi ha el cartell i el dibuix per qui se’l vulgui descarregar i treballar les recomanacions des de casa.

D’altra banda ADFO anima a tothom a fer arribar fotografies dels cartells de la campanya per correu electrònic (comunicacio@adfo.cat) per fer-ne difusió a través de les xarxes socials.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari